Böcker och CD-skivor

OBS! Vid köp av fler än en produkt – maila produktnamn och antal till osterlenhaxan@gmail.com för eventuell mängdrabatt eller överraskningsgåva.

Häxdikter – Fysisk bok

Författare Shaeen Svanede Diktsamling om jorden, himlen, liv och död från en häxas synvinkel. Foton illustrerar varje dikt. Priset inkluderar pack och porto inom Sverige

SEK 160.00

img_0342-1

Trollessenser – Fysisk bok

Författare Shaeen Svanede Trollens budskap till människorna. Bilingual – svenska och engelska. Målningar illustrerar varje dikt. Priset inkluderar pack och porto inom Sverige

SEK 160.00

På vandring genom livet – Fysisk bok

Författare Shaeen Svanede En liten diktsamling med stämningsfulla foton till varje dikt Känslor som kommer genom livet. Kommer och förbleknar. Många har vi varit där och känt samma sak. Just dessa känslor har varit mina under min vandring genom livet. Priset inkluderar pack och porto inom Sverige

SEK 160.00

Utan smärta, ingen ära – el Camino – Fysisk bok

Författare Shaeen Svanede Att leva med endast det allra nödvändigaste på ryggen under sex veckor och långsamt ta sig framåt mil efter mil ger utrymme för tankar och känslor och fantastiska möten. Vägen till Santiago de Compostela i nordvästra Spanien har förändrat många människors liv på olika vis. För mig har denna resa utmanat mig både fysiskt och mentalt, vilket var vad jag sökte efter år av olika utmaningar. Jag var helt enkelt tvungen att ta reda på om jag var stark nog i mitt inre för att vinna över mina fysiska tillkortakommanden. Några läsarkommentarer; ”Denna bok var som att lyssna till en berättelse vilket gjorde det hela mera levande. Jag skulle vilja uppleva samma sak!” ”Jag gillar det humoristiska och enkla uttryckssättet. Man får verkligen bilder om hur det kan ha varit för dem på sin långa vandring. På slutet var det verkligen svårt att lägga ifrån sig boken innan den var färdigläst.” Priset inkluderar pack och porto inom Sverige

SEK 160.00

Utan smärta, ingen ära – el Camino – USB

Ovanstående bok på USB som PDF och E-pub – andra utgåvan. Priset inkluderar pack och porto inom Sverige

SEK 120.00

Utan smärta, ingen ära – el Camino – E-bok

Ovanstående bok som e-bok Levereras via mail som PDF och ePub för läsning på läsplatta, mobil, PC och Mac

SEK 70.00

Samlade Qulor och ett och annat gruskorn – Fysisk bok

Författare Shaeen Svanede ”Att få skratta är ingenting att skratta åt, det är en allvarlig sak. Att få känna glädje i livet, le mitt i en sorg, skratta i ensamhet eller tillsammans med någon man tycker om borde vara en självklarhet för alla. Något att värna om.” Detta är en bok om ett ovanligt vanligt liv med vanligt ovanliga tankar. Det är också en bok med vanliga betraktelser av alldeles vanliga händelser i ett vardagsliv. Vanligt för vissa och ovanligt för andra. Här finns berättelser om Fnibeluren, Mulmopparna, de evigt trasiga gamla bilarna, släktskapet med en gammal galen kung och om hämndtankar som att … ja, raka någons ögonbryn när de sover. De korta berättelserna om dagarna som går och dagarna som varit är berättade med glimten i ögat. Här skriver jag om vanliga dråpligheter och tankevindlingar som de flesta kan känna igen. Precis som så mycket i livet så går de korta berättelserna från roligt till sorgligt och här slutar det allra mesta med ett skratt. Priset inkluderar pack och porto inom Sverige

SEK 160.00

Samlade Qulor och ett och annat gruskorn – USB

Ovanstående bok levererad på USB minne som PDF och ePUB – andra utgåvan. Priset inkluderar pack och porto inom Sverige

SEK 120.00

Samlade Qulor och ett och annat gruskorn – E-bok

Ovanstående bok som e-bok Levereras via mail som PDF och ePub för läsning på läsplatta, mobil, PC och Mac

SEK 70.00

Trumresa till Valhall – CD

Låt dig ledas till Valhall med trummans och runornas hjälp. Undersökningar har visat att stress kan lindras genom att gå in i ett meditativt tillstånd. Det finns flera sätt att göra detta på. Ett sätt som är effektivt för många är att med trummans hjälp koppla bort det envisa tankeflöde som ibland kan belasta oss så pass att det är svårt att finna ro. Länge har det varit populärt att delta i trumresor. I de trumresor jag leder använder jag mig av runornas magiska kraft. Därför hör du mig i början av meditationen ljuda de 24 runorna från den fornnordiska utharken. För mig leder denna resa, med runraden som nycklar, fram till Valhall där jag finner vad jag behöver för att gå vidare lugn och stärkt. Kanske leder det dig någon annanstans? Det är din vandring genom dimensionerna och därför kan trumman enkelt föra dig till där just du behöver vara. Meditationen är drygt 20 minuter lång. Välkommen att följa med mig på en magisk resa! Pack och porto är inkluderat i priset inom Sverige

SEK 100.00

Trumresa till valhall – USB

Ovanstående trummeditation som MP3-fil på USB minne. Pack och porto är inkluderat i priset inom Sverige

SEK 120.00

Trumresa till Valhall – MP3

Ovanstående meditation mailas som MP3-fil

SEK 70.00

Kosmisk Avslappning – CD

Låt dig flyta med i en behaglig avslappning i kropp och sinne på en vägledd meditation till behaglig mjuk musik. Jag leder dig steg för steg genom en fysisk avslappning där du har möjlighet att släppa alla vardagliga sinnesintryck och istället glida iväg till en plats av fullständig ro där du kan hämta allt du behöver. Meditationen är på 30 minuter. Några olika omdömen från meditationsdeltagare; ”Jag kände mig helt otroligt avslappnad och skön. Efteråt var jag helt energisk!” ”Jag trodde aldrig det kunde vara så lätt att gå utanför min kropp – fantastiskt!” ”Så skönt avslappnad har jag aldrig känt mig vad jag vet!” ”Det enda jag vill är att komma tillbaka till samma plats igen.” Ljudfilen är producerad av Pom Peri Productions, Malmö år 2016. Pack och porto ingår i priset inom Sverige

SEK 100.00

Kosmisk avslappning – USB

Ovanstående meditation som levereras på ett USB-minne i MP3 format Pack och porto ingår i priset inom Sverige

SEK 120.00

Kosmisk avslappning – MP3

Ovanstående meditation mailas som MP3-fil

SEK 70.00

Använd gärna Paypal för säker betalning. Annars kan du maila mig på osterlenhaxan@gmail.com för Swishnummer eller bankgiro.