Häxväx

Häxkittel
Distanskurs via internet
12 delar

Häxväx är en gedigen distansutbildning där du får ta del av vad det innebär att gå den shamanska vägen enligt flera olika ursprungskulturer. Du får läsa om aboriginer, syd- och nordamerikansk indiankultur, samer, wiccanska ritualer och mycket annat.
Det finns många olika vägar att nå samma mål, men det finns även vissa genomgående regler för ur allt samverkar och när du lär dig detta har du ännu större tillgång till det som från början egentligen är oss alla givet.
Det gäller bara att öppna upp för den magi som flödar överallt runtomkring oss.

Under utbildningens gång får du 12 kursbrev där jag visar hur vi steg för steg kan bli bättre på att hantera energier och få ökad förståelse för hur man tänkt i forna tider på olika delar av vår fantastiska jord. Detta kan vara den viktigaste kurs som du någonsin kommer att läsa för den öppnar så många fantastiska vägar.

Just nu kan du läsa denna kurs till ett rabatterat pris!
Hela kursen mailas i en PDF-fil till dig för 1500:- (normalpris 2000:-)
Därefter kan du, om du önskar, diplomeras efter att ha besvarat ett antal frågor för en tentamensavgift på 400:-
OBS! Detta erbjudande gäller endast fram till den 23:e Juni 2019

Du kan annars normalt göra kursen på två olika vis;

 

Häxväx

Du får ett lösenord i början av varje månad som du loggar in med på en elevsida och studerar för din egen skull. Dokumentet är i PDF-format för enkel nedladdning och utskrift.

2 000,00 Skr

 

Häxväx med diplomering

Du får ett lösenord som du loggar in med på Elevsidorna och när du läst klart aktuell del mailar du mig för frågor som behöver besvaras innan du får lösenordet till nästa del. Om någon fråga skulle vara fel besvarad går vi igenom det hela så att du har allt klart för dig. Utbildningsmaterialet är i PDF-format för enkel nedladdning och utskrift. När samtliga kursbrev är avslutade och korrekt besvarade får du diplom på utbildningen.

2 400,00 Skr

 
Naturligtvis finns det andra betallösningar än Paypal, kontakta mig för önskemål