Häxväx


Distanskurs via internet
12 delar

Häxväx är en gedigen distansutbildning där du får ta del av vad det innebär att gå den shamanska vägen enligt flera olika ursprungskulturer. Du får läsa om aboriginer, syd- och nordamerikansk indiankultur, samer, wiccanska ritualer och mycket annat.
Det finns många olika vägar att nå samma mål, men det finns även vissa genomgående regler för ur allt samverkar och när du lär dig detta har du ännu större tillgång till det som från början egentligen är oss alla givet.
Det gäller bara att öppna upp för den magi som flödar överallt runtomkring oss.

Under utbildningens gång får du 12 kursbrev där jag visar hur vi steg för steg kan bli bättre på att hantera energier och få ökad förståelse för hur man tänkt i forna tider på olika delar av vår fantastiska jord. Detta kan vara den viktigaste kurs som du någonsin kommer att läsa för den öppnar så många fantastiska vägar.

Du kan göra kursen på två olika vis;

Häxväx

Du får ett lösenord för att logga in på en elevsida och studerar för din egen skull och i din egen takt. Textfilerna som du får tillgång till är i PDF-format för nedladdning till din egen dator och/eller utskrift inom en månad efter att kursen har påbörjats. Därefter skiftar lösenordet.

SEK 2,000.00

 

Diplomering

Om du önskar diplomeras efter genomgången utbildning så får du ett antal frågor att besvara. När dessa har besvarats korrekt och eventuella felaktigheter har utretts så är du berättigad till ett diplom som kommer att skickas till dig med post.

SEK 400.00

 
Naturligtvis finns det andra betallösningar än Paypal, kontakta mig för önskemål