Grisens år

Grisen

Grisens år

Den 5:e februari 2019 börjar Grisens år i Kina och det håller i sig fram till och med den 24:e januari år 2020.
I Kina säger man att det är år 4717 och det styrs dessutom även av elementet metall.

Här kan du se ifall du är född under ett grisens år;

30 januari 1911 till 17 februari 1912
16 februari 1923 till 4 februari 1924
4 februari 1935 till 23 januari 1936
22 januari 1947 till 9 februari 1948
8 februari 1959 till 27 januari 1960
27 januari 1971 till 18 februari 1972
13 februari 1983 till 1 februari 1984
31 januari till 1995 18 februari 1996
18 februari 2007 till 6 februari 2008

Grisen som person är en ridderlig och förekommande vän.
Han är pålitlig, ärlig, korrekt, renlig, uppriktig och tillgiven. Därför tror han gärna att andra är likadana och kan därför tyckas naiv. Han bör passa sig för att inte bli utnyttjad och lurad.
Grisen är av naturen fredsälskande och nöjeslysten. Han står inte gärna över ett kalas eller en flådig middag och har därför ofta ett stort socialt nätverk. Njutningsmänniska som han är bör han se upp med frosseri.
På ett vis är detta en känslig karaktär och på ett annat vis är grisar glada och sorglösa och det behövs när livet ibland är tufft.
De bästa förutsättningarna för ett bra förhållande har grisar med kaniner och får, men grisar bör springa sin väg från ormar.

Vad betyder det för mig att det är ett Grisens år i år?

Att det är ett grisens år innebär att grisens mentalitet påverkar oss allihop och beroende på hur vi själva är kan man lära sig att anpassa sig därefter.

Under grisens år är det generellt sett bra att beväpna sig med en god portion tålamod och mycket empati. Försök att se det bästa hos dina medmänniskor för att locka fram deras bästa egenskaper. Medkänsla och förmågan att förlåta är viktiga egenskaper som grisen lär oss.
Se var behoven är som störst och du kommer att förstå vinsten av samarbete och att hjälpa andra. Om du har tid, ge dig gärna in i ett hjälpprojekt av något slag. Stötta en släkting som behöver ditt mentorskap. Ring den där vännen du en gång i tiden blev osams med och som du egentligen går och tänker på att du vill återförenas med.
Eftersom allt går åt två håll så kan det även vara så att du är den som är i behov av stöd och hjälp. Du kommer du att upptäcka att hjälpen kanske finns där du minst av allt anat den. Beväpna dig med grisens tålamod och vänliga sätt så ska du se att folk kan vara lika vänliga och toleranta mot dig.
I år står ärlighet i centrum. Något tidigare dolt kan komma i dagen och du gynnas av att vara så rak och tydlig du möjligtvis kan vara.

Kreativitet och ansvar är andra huvudpunkter och även om karriären kanske inte går med raketfart så kan du arbeta dig sakta men säkert framåt. Ägna dig åt de små detaljerna istället för att försöka ta dig snabbt fram så går det bättre. Se till att dra lärdom av allt du ser och hör, var en god lyssnare och du kommer att belönas.
Grisens år är inte de stora förändringarnas år utan det brukar hellre gå sin gilla gång. Så söker du de stora förändringarna bör du ha noga koll på allt som går för att genomföra dem väl.

Nu är det förstås inte så att alla som föds samma år blir likadana.
Det finns många fler aspekter som påverkar i den kinesiska astrologin, exempelvis årstiden du är född, vilket element – i år är det till exempel metall som regerar – och även vilket västerländskt tecken du är född i.
Det finns många aspekter. Vilken tid på dygnet som du föddes är en av de viktigaste aspekterna. Grisens timmar är till exempel mellan 9 och 11 på kvällen. Är du född vid den tiden på dygnet så är du rätt så lik en gris oavsett vilket årstecken du har.Vill du beställa ett personligt fullt horoskop eller ett årshoroskop?

Det fulla horoskopet (årshoroskop ingår) är ett PDF-dokument på 10-12 sidor som mailas till dig
Leveranstiden är för närvarande 1-3 veckor
Din investering blir 300:-

Om du endast vill ha ett personligt årshoroskop månad för månad 1 år fram i tiden och en kortare karaktärsbeskrivning så får du det mailat i ett PDF dokument på 4 sidor
Din investering blir 50:-

Om du önskar få ditt eget kinesiska horoskop ställt så ange vilken typ av horoskop du önskar och vilken dag, månad, år och helst även klockslag när du är född i kommentarsfältet nedan;