Kurs om Kinesiska Horoskop

Hunden

Kinesiska horoskop

distanskurs via internet

Vet du vilket djur som regerade det året du föddes enligt den kinesiska zodiaken?
Nu är det ju så förstås att inte alla som är födda samma år är likadana. Fördjupar man sig i det kinesiska tänket med elementen och övriga faktorer så kan du komma närmare kärnan av varje personlighet.
Skulle du vilja veta mer om vad du själv – och andra – bär på för förutsättningar utifrån detta? Då är det här en kurs för dig.

Här går vi igenom olika aspekter som formar oss så som månfaser, årstider, klockslag, element och annat har för betydelse. Man kan även se hur man passar ihop och hur de olika åren kan se ut för var och en. Till slut har du en gedigen kunskapsbas du kan utgå från om du vill ställa horoskop för dig själv eller andra.

Du kan läsa kursen på två olika sätt enligt nedan;

 

Distanskurs om Kinesiska Horoskop

Du får ett lösenord för att logga in på en elevsida och studerar för din egen skull och i din egen takt. Textfilerna som du får tillgång till är i PDF-format för nedladdning till din egen dator och/eller utskrift inom en månad efter att kursen har påbörjats. Därefter skiftar lösenordet.

2 000,00 Skr

 

 

Diplomering

Om du önskar diplomeras efter genomgången utbildning så får du ett antal frågor att besvara. När dessa har besvarats korrekt och eventuella felaktigheter har utretts så är du berättigad till ett diplom som kommer att skickas till dig med post.

400,00 Skr


Naturligtvis finns andra betallösningar än Paypal, kontakta mig för önskemål
Vid frågor, kontakta mig;