Kurs om Kinesiska Horoskop

Hunden

Kinesiska horoskop

distanskurs via internet

12 delar

Vet du vilket djur som regerade det året du föddes enligt den kinesiska zodiaken?
Nu är det ju så förstås att inte alla som är födda samma år är likadana. Fördjupar man sig i det kinesiska tänket med elementen och övriga faktorer så kan du komma närmare kärnan av varje personlighet.
Skulle du vilja veta mer om vad du själv – och andra – bär på för förutsättningar utifrån detta? Då är det här en kurs för dig.

Här går vi igenom olika aspekter som formar oss så som månfaser, årstider, klockslag, element och annat har för betydelse. Man kan även se hur man passar ihop och hur de olika åren kan se ut för var och en. Till slut har du en gedigen kunskapsbas du kan utgå från om du vill ställa horoskop för dig själv eller andra.

Du kan läsa kursen på två olika sätt enligt nedan;

Distanskurs om Kinesiska Horoskop

Du får ett lösenord i början av varje månad under 12 månader som du använder för att logga in på en elevsida och du studerar för din egen skull. Så fort betalningen är registrerad får du det första lösenordet. Textfilerna som du får tillgång till är i PDF-format för nedladdning och utskrift.

2 000,00 Skr

 

Diplomerad distanskurs om Kinesiska Horoskop

Du får ett lösenord som du loggar in med på en elevsida. Filerna som du får tillgång till är i PDF-format för nedladdning och utskrift. Du studerar i din egen takt och meddelar när du är redo att besvara frågor på den delen. När du har besvarat dem korrekt får du lösenordet till nästa del. Om något skulle vara fel går vi igenom det hela så att du har allt klart för dig. Efter att de sista frågorna besvarats korrekt blir du diplomerad.

2 400,00 Skr


Naturligtvis finns andra betallösningar än Paypal, kontakta mig för önskemål
Vid frågor, kontakta mig;