Nu öppnas möjligheten även för dig!

För första gången erbjuder jag nu fler än de som har gått grundutbildningen i Heimdalls Prästinneorden att få gå två av mina viktigaste kurser;

Årshjulet
en kurs om de gamla högtiderna

25 – 26 Februari
och
25 – 26 Mars

10-17

på Vallbyvägen 16
i Hammenhög

”En underbar utbildning som ger mig kraft och tro att gå vidare!”

”Äntligen inser jag att även jag är en del av naturen. Det är nu så lätt att förhålla mig till årstiderna”

”Alla dessa kristna högtider har varit så förvirrande för mig. Genom att se de naturliga ursprungliga kopplingarna känns det numera så rätt att fira sånt som andra kallar påsk och jul. Som jag hatat julen! Nu älskar jag istället att fira vintersolståndet. Tack för att du visat mig allt detta. Jag är så tacksam!”

Under det hedniska året brukar man tala om 8 högtider. 
Vi går igenom vad dessa står för enligt traditioner som framförallt har med vikingar, kelter och germaner att göra. Nu blir du ceremonimästaren som själv kan skapa den ceremoni som passar för högtiden. 
Bli den som väcker kraftplatser och samlar andra vid våra förfäders altare. 

För den gamla kunskapen vidare och återskapa förfädernas traditioner med respekt både för det gamla och det nya.
Vi kommer även att gå igenom sejd och galdrar.
Under 2 helger får du ta del av olika verktyg för att ta ledarskapet och även föra med dig andra i ritualer för att återknyta till naturkrafterna och kraften i dig själv.
Välkommen till en magisk värld!

Din investering blir 4.500:- för båda helgerna
varav 1000:- i anmälningsavgift, resterande betalas enligt överenskommelse

Fika, frukt och kursmaterial ingår
Lunch ordnas själv

(Har du gått HPOs grundutbildning så uppgraderas du till andra gradens präst/prästinna inom Heimdalls prästinneorden efter godkänd initiering och din stola från första graden får ännu ett gradmärke.)

Anmäl dig snarast till osterlenhaxan@gmail.com eller 0706988885


Djupt inre arbete
med shamanska verktyg

22 – 23 April
och
20 – 21 Maj
10-17

på Vallbyvägen 16
i Hammenhög

”En av de viktigaste utbildningar jag någonsin har gått! Den har lärt mig så mycket om mig själv och jag känner mig faktiskt tillfreds med att vara den jag är.”

”Jag visste inte att det skulle kännas så befriande att titta på mina mörka sidor. Nu känns det som att ingenting kan skrämma mig längre.”

”Den här kursen borde alla som arbetar med människor gå. Det är faktiskt den viktigaste kursen jag har gått. Tack!”

Räds du mörkret? Då är denna utbildning något för dig.
Här kommer du att förstå att mörkret endast döljer det du ännu inte accepterar hos dig själv.
Under denna utbildning kommer du få möjlighet att fördjupa din inre utveckling med syfte att se in i ditt eget mörker utan rädslor och ta fram din yttersta potential.

För att förstå sig själv och världen behöver man gå in i sina mörkaste vrår och finna den fulla potentialen inom sig själv. Här finns ofta bortglömda krafter att hämta för att utvecklas. Krafter som inte alla inser finns inom oss som hjälp och stöd hela tiden.
Genom kunskap blir vi upplysta och vi praktiserar genom olika ritualer för att ta upp det gömda i ljuset. När vi får tillgång till alla våra sidor har vi möjlighet att gå vidare som mera hela människor och kan därigenom göra mera konstruktiva saker både för oss själva och andra.
Genom ritualer tar vi kontakt med vår egen mörkerkraft och allierar oss med den rena ursprungskraften för att konstruktivt föra det magiska arbetet framåt.
Detta är en kraftfull och djupgående kurs som kan öka din kraft på alla områden vare sig du gör det endast för din egen skull eller i syfte att bli en bättre terapeut eller ceremonihållare.

Din investering blir 4.500:- för båda helgerna
varav 1000:- i anmälningsavgift, resterande betalas enligt överenskommelse

Ingår; fika, frukt och kursmaterial
Lunch ordnas själv

(Om du tidigare har gått HPOs grundutbildning så kommer du efter godkänd initiering att uppgraderas till tredje gradens präst/prästinna inom Heimdalls PrästinneOrden och din stola från första graden får ännu ett gradmärke.)

Anmäl dig snarast till osterlenhaxan@gmail.com eller 0706988885