Om mig

Jag heter Shaeen Svanede och bor på vackra Österlen i Skåne. När jag växte upp var jag ett ”seende” barn som många gånger skrämdes av det jag såg då ingen riktigt kunde vägleda mig. Senare sökte jag mig olika vägar för att finna tillbaka till min mediala och healande förmåga genom åratal av egna studier och utbildningar hos kunniga lärare. Min nyfikenhet leder mig ständigt vidare för att utvidga mina kunskaper.
Det jag brinner för är att bevara de gamla traditionerna som för oss närmare naturen och därmed varandra. I detta ingår ett intresse att hjälpa människor att utvecklas för att skapa en harmonisk verklighet. Detta har utmynnat i att jag idag håller olika utbildningar, ceremonier, coachande kreativa samtal, meditationer, vandringar, skriver böcker och musik och målar.

I grunden har jag en basmedicinsk grundutbildning med psykologi som ett av mina favoritämnen och är bland annat diplomerad akupressör, massageterapeut, hästmassör, energimassör och hypnoterapeut. Jag har dessutom gått flera olika mediumutbildningar och kurser i runmagi och sejd för att bättre förstå att hantera mina förmågor med olika verktyg.

År 1992 startade jag mitt första egna företag Energitrollet, Manuell Fysioterapi där jag arbetade med fysioterapi vilket jag sedan fortsatte med under några år på en vårdcentral i Spanien.
En trafikolycka gjorde att jag gjort olika uppehåll under åren för att sedan utbilda mig vidare och ändra inriktning. År 2008 började jag arbeta som medium, runtolkare och lärare tillsammans med en kollega i Två Orakel HB.
Sedan år 2010 driver jag min egen firma Österlenhäxan med grunden i Hammenhög.

Idag fortsätter min spirituella resa på olika vis och jag delar gärna med mig av mina kunskaper och lärdomar samtidigt som jag tar till mig och omformar på mitt personliga vis.
Det är så jag tror att det måste få vara – att vi alla skapar det unika utifrån vår egen grund och vägen vi går. Välkommen till mig om du vill ta del av och ta till dig det du behöver av min kunskap för att låta valfria delar bli en del av dig!

Vad jag erbjuder idag;
Utbildningar
Behandlingar
Kreativa samtal
Vandringar i Spanien
Litteratur och meditationer
Musik
Konst

Urval av de skolor jag gått i och lärare jag haft;
Daniel Muller
Axelsons Gymnastiska Institut
Jörgen I. Eriksson
Pehr Trollsveden
Creative Experiences
LoveIt
Rosenkors-Orden
Correllian Nativist Tradition
Jack Johansen

4 reaktioner på ”Om mig

  1. Jos Huigen

    Writing my biography I came across my notes of my pelgrimage to Santiago in 2010. In Sahagún you (and Susie) healed my painful Achilles heel just by feeling (without touching) and talking. After all these years I am still grateful and often tell friends about our remarkable encounter.
    Regards
    Jos

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s