Steg 2 under Grad 1

IMG_1182

Magisk Prästinneutbildning steg 2 / Grad 1

26-27 Oktober
10-17

på Vallbyvägen 16
i Hammenhög

 

Detta är en del av Prästinneutbildningen i Första Graden.
Att gå steg 2 innebär att du redan genomfört steg 1.

Vi kommer nu att arbeta med att utveckla vår förmåga att styra energier.
Detta gör vi bland annat genom att med roliga övningar öka kraftfältet inom oss och styra det till att skapa konstruktiva möjligheter för oss själva och andra.
Eftersom jag själv är hängiven tanken att ”Gör vad du vill, men skada ingen” utgår jag från att det är samma tanke bakom ditt arbete när du vill utvecklas i mina grupper.
Det finns många gamla ritualer och ceremonier som har stor kraft i sig och vi kommer att utgå från fler av dessa och även arbeta med symboler och verktyg som stärker det vi önskar. Några av dessa är exempelvis Häxknutar,  ljus, örter och Pyramider.
Här fördjupar vi oss i hur man tar in och fokuserar energi för att rikta dit det behövs vare sig det gäller fysiska, känslomässiga eller mentala processer. Minns väl, det vi gör kommer trefalt tillbaka. Därför vill vi endast väl.

Om du sedan vill utvecklas vidare i detta magiska arbete finns möjligheten att gå vidare med steg 3 och 4 för att kunna initieras som Första Gradens Prästinna.

Din investering blir 2.000:-
Fika, frukt och allt material ingår
Lunch medtages eller ätes ute

Anmäl dig senast den 31:a September till osterlenhaxan@gmail.com eller till 0706988885

 

Anmälningsavgift till Prästinneutbildningen

Begränsat antal deltagare. Du är garanterad plats först när anmälningsavgiften är erlagd. Resterande belopp betalas senast vid första kurstillfället. Anmälan är bindande och täcker utgifter och kan därför endast återbetalas i särskilda fall.

500,00 Skr

Naturligtvis finns andra betallösningar än Paypal – exempelvis Swish eller bankgiro, kontakta mig för önskemål