Steg 3 under Grad 1

IMG_1182

Prästinneutbildning steg 3 / Grad 1

23-24 November
10-17

på Vallbyvägen 16
i Hammenhög

När du redan har gått igenom steg 1 och steg 2 i den Magiska Prästinneutbildningen är det dags att gå igenom olika helanderitualer som du kan göra för hjälpa andra.
Vi fortsätter att gå igenom urgamla riter som du använder tillsammans med klienter eller på distans. Tillsammans tittar vi på olika talismaner som kan beskydda och hjälpa och talar om hur vi möter söker information i de parallella världarna för att veta hur vi bäst ska kunna hjälpa någon.
Vi skapar möjligheter för att låta helandeprocesser ta form för att fortsätta arbeta för både oss själv och andra. Allting börjar inifrån.
Vill du vara en del av att hjälpa andra människor, djur, rena platser och relationer så är du välkommen till en spännande kurs där vi fortsätter att skapa det vi önskar för oss själva och varandra. Minns väl, det vi gör kommer trefalt tillbaka. Därför vill vi endast väl.

Om du sedan vill utvecklas vidare i detta magiska arbete finns möjligheten att gå vidare med steg 4 för att kunna initieras som Första Gradens Prästinna.

Din investering blir 2.000:-
Fika, frukt och allt material ingår
Lunch medtages eller ätes ute

Anmäl dig senast den 31:a Oktober till osterlenhaxan@gmail.com eller till 0706988885

 

Anmälningsavgift till Prästinneutbildningen

Begränsat antal deltagare. Du är garanterad plats först när anmälningsavgiften är erlagd. Resterande belopp betalas senast vid första kurstillfället. Anmälan är bindande och täcker utgifter och kan därför endast återbetalas i särskilda fall.

500,00 Skr

Naturligtvis finns andra betallösningar än Paypal – exempelvis Swish eller bankgiro, kontakta mig för önskemål