Kinesiska Horoskop

Råttans år

Den 25:e januari 2020 börjar Råttans år i Kina och det håller i sig fram till och med den 11:e februari år 2021.
I Kina säger man att det är år 4718 och det styrs dessutom även av elementet metall.

Här kan du se ifall du är född under ett råttans år;

18 februari 1912 – 5 februari 1913 
5 februari 1924 – 24 januari 1925 
24 januari 1936 – 10 februari 1937 
10 februari 1948 – 28 januari 1949 
28 januari 1960 – 14 februari 1961 
15 februari 1972 – 2 februari 1973 
2 februari 1984 – 19 februari 1985 
19 februari 1996 – 6 februari 1997 
7 februari 2008 – 25 januari 2009 

Råttan är en lekfull, generös och social typ som brukar ha gott sinne för detaljer. Han kan verka reserverad, men det är bara för att han vill ha koll på vem du är först.
Tankeverksamheten är i full gång med många ideér så därför kan det finnas en hel del påbörjade projekt som aldrig riktigt ser ut att bli klara.
Råttor har god intuition och inte sällan ett bra affärssinne och är inte rädda för att jobba hårt för att se till att de sedan kan ta det lugnt på ålderns höst för de är egentligen riktiga livsnjutare. Eftersom de dessutom har svårt att göra sig av med bra-och-ha-saker har de ofta både vind och källare fullpackade med praktiska ting och antikviteter. Om man isolerar en råtta och de ingenting har att göra så kommer han alldeles säkert att dö.

Vad betyder det för mig att det är ett Råttans år i år?

Att det är ett råttans år innebär att råttans mentalitet påverkar oss allihop och beroende på hur vi själva är kan man lära sig att anpassa sig därefter.

Råttans år anses generellt vara det bästa året för att iscensätta nya planer och att utveckla nya områden. Många oväntade möjligheter dyker upp. Du kanske får större ansvarsområden, men var försiktig med att inte ta på dig för mycket. Du kan få kavla upp ärmarna och arbeta hårt, men det brukar ge resultat om du ger dig den på det. Inget kommer gratis och sällan plötsligt under ett råttår eftersom råttan i sig är metodisk som person. Men gör man saker noggrant och genomtänkt så håller nog resultaten i längden så rusta dig med tålamod.
Ett råttår brukar vara en bra tid att starta något nytt vare sig det gäller att hitta ett nytt jobb eller hitta en livskamrat.
Det är även ett socialt år med möjlighet till nya bekantskaper och nätverkande. Men saker och ting kommer, som sagt var, inte av sig själv utan kräver sitt engagemang för att bli hållbart.
Hälsan blir bättre och kärleken är bra för de flesta.

Nu är det förstås inte så att alla som föds samma år blir likadana.
Det finns många fler aspekter som påverkar i den kinesiska astrologin, exempelvis årstiden du är född, vilket element – i år är det till exempel metall som regerar – och även vilket västerländskt tecken du är född i.
Tiden på dygnet som du föddes är en av de viktigaste aspekterna. Råttans timmar är till exempel mellan 11 och 1 på natten. Är du född vid den tiden på dygnet så är du rätt så lik en råtta oavsett vilket årstecken du har.

Vill du beställa ett personligt fullt horoskop eller ett årshoroskop?

Det fulla horoskopet (årshoroskop ingår) är ett PDF-dokument på 10-12 sidor som mailas till dig

Leveranstiden är för närvarande 1-3 veckor

Din investering blir 300:-

Om du endast vill ha ett personligt årshoroskop månad för månad 1 år fram i tiden och en kortare karaktärsbeskrivning så får du det mailat i ett PDF dokument på 4 sidor

Din investering blir 50:-

Om du önskar få ditt eget kinesiska horoskop ställt så ange vilken typ av horoskop du önskar och vilken dag, månad, år och helst även klockslag när du är född i kommentarsfältet nedan;