Kinesiska Horoskop

Tigerns år

Den 1 Februari år 2022 tar Tigerns år vid efter Tjurens. Det är också ett år som regeras av elementet vatten. Rent generellt kan man säga att det lär bli ett föränderligt år. Saker kan ske plötsligt och oväntat, men om man söker något annat än det invanda kan det ju kännas oerhört positivt. Nu är det dags att ta tag i det där man önskar förändra och att våga prova nytt och tänka annorlunda. Förvänta dig åtminstone inte att allt kommer att fortsätta så som det alltid har gjort, den sannolikheten är ytterst liten.
Så våga lite mer, men överdriv inte – det kan bli årets utmaning; moderation av dessa båda ytterligheter.
Rent världsligt kan det bli oroligt och omvälvande fast detta kan även innebära att överraskande positiva saker sker så låt oss försöka styra det hela till en bättre värld nu när det ändå ska förändras.
Att året regeras av vatten kan innebära att mycket känslor kommer upp till ytan. Försök i möjligaste mån att följa din intuition och anpassa dig till förändringarna som kommer så blir året lättare och med största sannolikhet roligare.

Om du är född under någon av nedanstående perioder så är du en Tiger:

13 februari 1926 – 1 februari 1927
31 januari 1938 – 18 februari 1939
17 februari 1950 – 5 februari 1951
5 februari 1962 – 24 januari 1963
23 januari 1974 – 10 februari 1975
9 februari 1986 – 28 januari 1987
28 januari 1998 – 15 februari 1999
14 februari 2010 – 2 februari 2011
1 februari 2022 – 21 januari 2023

Tigern symboliserar kraft, passion och mod. Han kommer att väcka alla känslor hos omgivningen – utom likgiltighet. I det stora hela älskar tigern att stå i centrum.
Han kan inte låta bli att säga precis vad han tycker om han blir upprörd. Förvisso har han kort stubin men är även uppriktig, tillgiven och generös. Varje tiger har humanitära instinkter. Han älskar barn, värnar om utrotningshotade arter och moderlösa djurbarn.
Han behöver en fas i livet där han får leva ut sina impulser – att göra allt det där andra bara drömmer om och möta utmaningar.

En motarbetad tiger kan vara den grymmaste och grinigaste typ du någonsin träffat. Han kan göra vad som helst för att hämnas en oförrätt om det så ska betyda att han drar ned hela huset över sig på kuppen. Det kan vara bra att veta att det allra värsta han vet är att bli ignorerad.

Över huvud taget kommer en tigers liv att vara ombytligt. Det kommer att vara till brädden fyllt av skratt, tårar, lycka, smärta, desperation och alla upptänkliga känslor som finns. Tigern är den ultimata optimisten som alltid kommer att anta nya utmaningar.

Nu är det förstås inte så att alla som föds samma år blir likadana.
Det finns många fler aspekter som påverkar i den kinesiska astrologin, exempelvis årstiden du är född, vilket element – i år är det till exempel metall som regerar – och även vilket västerländskt tecken du är född i.
Tiden på dygnet som du föddes är en av de viktigaste aspekterna. Tigerns timmar är till exempel mellan 3 och 5 på morgonen. Är du född vid den tiden på dygnet så är du rätt så lik en tiger oavsett vilket årstecken du har.

Vill du dessutom veta vad ett tigerns år innebär för just dig så kan jag ta fram hur det ser ut både generellt för året och dessutom berätta månad för månad vad de innebär utifrån vilket tecken du själv har. Detta kallar jag för ett årshoroskop.

Vill du beställa ett personligt fullt horoskop eller ett årshoroskop?

Det fulla horoskopet (årshoroskop ingår) är ett PDF-dokument på 10-12 sidor som mailas till dig
Leveranstiden är för närvarande 1-3 veckor
Din investering blir 300:-

Om du endast vill ha ett personligt årshoroskop månad för månad 1 år fram i tiden och en kortare karaktärsbeskrivning så får du det mailat i ett PDF dokument på 4 sidor
Din investering blir 50:-

Om du önskar få ditt eget kinesiska horoskop ställt så ange vilken typ av horoskop du önskar och vilken dag, månad, år och helst även klockslag när du är född i kommentarsfältet nedan;