Steg 2 i Första Graden i HPO

 Magisk Prästinneutbildning steg 2

21-22 November 2020
10-17
(Nästa kurs i steg 2 är 20-21 November 2021)

Vallbyvägen 16
i Hammenhög

Detta är en del av Prästinneutbildningen i Första Graden.
Att gå steg 2 innebär att du redan genomfört steg 1

Vi kommer nu att arbeta med att utveckla vår förmåga att styra energier.
Detta gör vi bland annat genom att med roliga övningar öka kraftfältet inom oss och styra det till att skapa konstruktiva möjligheter för oss själva och andra.
Eftersom jag själv är hängiven tanken att ”Gör vad du vill, men skada ingen” utgår jag från att det är samma tanke bakom ditt arbete när du vill utvecklas i mina grupper.
Det finns många gamla ritualer och ceremonier som har stor kraft i sig och vi kommer att utgå från fler av dessa och även arbeta med symboler och verktyg som stärker det vi önskar. Några av dessa är exempelvis Häxknutar,  ljus, örter och Pyramider.
Här fördjupar vi oss i hur man tar in och fokuserar energi för att rikta dit det behövs vare sig det gäller fysiska, känslomässiga eller mentala processer. Minns väl, det vi gör kommer trefalt tillbaka. Därför vill vi endast väl.

Om du sedan vill utvecklas vidare i detta magiska arbete finns möjligheten att gå vidare med steg 3 och 4 för att kunna initieras som Första Gradens Prästinna.
(Läs mer om Prästinneutbildningen på; Prästinneutbildning)

Begränsat antal, först till kvarn gäller
Fika, frukt och allt material ingår
Lunch fixar du själv

Din investering blir 2.000:- varav anmälningsavgift 500:-
Resterande betalas enligt överenskommelse

Intresseanmälan till osterlenhaxan@gmail.com eller 0706988885

Anmälningsavgift

Begränsat antal deltagare. Du är garanterad plats först när anmälningsavgiften är erlagd. Resterande belopp betalas senast vid första kurstillfället. Anmälan är bindande och täcker utgifter och kan därför endast återbetalas i särskilda fall.

500,00 Skr

Naturligtvis finns andra betallösningar än Paypal, kontakta mig för önskemål