Steg 3 i Första Graden i HPO

Magisk Prästinneutbildning steg 3

13-14 Februari år 2021
10-17 båda dagarna

Vallbyvägen 16
i Hammenhög 

När du redan har gått igenom steg 1 och steg 2 i den Magiska Prästinneutbildningen är det dags att gå igenom olika helanderitualer som du kan göra för hjälpa andra.
Vi fortsätter att gå igenom urgamla riter som du använder tillsammans med klienter eller på distans. Tillsammans tittar vi på olika talismaner som kan beskydda och hjälpa och talar om hur vi möter söker information i de parallella världarna för att veta hur vi bäst ska kunna hjälpa någon.
Vi skapar möjligheter för att låta helandeprocesser ta form för att fortsätta arbeta för både oss själv och andra. Allting börjar inifrån.
Vill du vara en del av att hjälpa andra människor, djur, rena platser och relationer så är du välkommen till en spännande kurs där vi fortsätter att skapa det vi önskar för oss själva och varandra. Minns väl, det vi gör kommer trefalt tillbaka. Därför vill vi endast väl.

Om du sedan vill utvecklas vidare i detta magiska arbete finns möjligheten att gå vidare med steg 4 för att kunna initieras som Första Gradens Prästinna.

Begränsat antal, först till kvarn gäller
Din investering blir 2.000:- varav anmälningsavgift 500:-
Resterande betalas enligt överenskommelse

Fika, frukt och allt material ingår
Lunch ordnar du själv

Intresseanmälan till osterlenhaxan@gmail.com eller 0706988885 

 

Anmälningsavgift

Begränsat antal deltagare. Du är garanterad plats först när anmälningsavgiften är erlagd. Resterande belopp betalas senast vid första kurstillfället. Anmälan är bindande och täcker utgifter och kan därför endast återbetalas i särskilda fall.

500,00 Skr

Naturligtvis finns andra betallösningar än Paypal, kontakta mig för önskemål