Thebansk skrift

En distanskurs om
Den Heliga Skriften från Thebes

Dessa skrivtecken har använts av ockultister sedan 1500-talet och kallas av en del även för häxrunor vilket egentligen är felaktigt då runor är stavskrift vilket dessa tecken inte är.
En som har presenterat dem i skrift var Trithemius i sin bok Polygrafi som utkom år 1518. Det kan eventuellt även vara han själv som var ursprunget till detta skriftspråk.
Den thebanska skriften var troligen från början ett kodspråk av det latinska alfabetet för att skydda ockultister undan förföljelse. De har använts i ockulta sammanhang med samma kraft som runor både som divinationsverktyg och i magiska ritualer. En del hävdar att dessa tecken är det språk som man använder i kommunikation med änglarna.

Du kommer få bekanta dig med betydelsen för var och en av dessa gamla magiska tecken så att du kan förstå dem. Dessutom anges motsvarigheten i vårt moderna alfabet.
Denna information går att bruka ifall du skulle önska göra s.k. runbrickor av symbolerna för att använda dem som spåverktyg likväl om du vill använda dem i din skuggbok eller i ditt magiska arbete.

Du får ett kurshäfte via post plus blir inkluderad i den grupp som inbjuds till videochattar på för att gå igenom arbetsmaterialet live.

Du får ett kurshäfte med posten och blir inkluderad i den grupp som inbjuds till regelbundna videochattar i första hand på Google Meet för att gå igenom arbetsmaterialet live.
Vid behov så kommer jag även att öppna möjligheter att chatta via Messenger.

Videochattarna kommer att sättas vid olika tidpunkter vid minst ett tillfälle varje månad så att alla har en chans att närvara och du är fri att maila frågor före varje chat för bästa uppföljning.
För att bli diplomerad så behöver du vara aktiv i 5 videochattar.

Din investering blir 1.600:-
Intresseanmälan till osterlenhaxan@gmail.com eller 0706988885