Tredje Graden i HPO

Tredje Graden

22 – 23 April
och
20 – 21 Maj
2023

10-17

på Vallbyvägen 16
i Hammenhög

Räds du mörkret? Då är denna utbildning något för dig.
Här kommer du att förstå att mörkret endast döljer det du inte ännu lärt dig se.
När du har gått klar första gradens prästinneutbildning har du redan fått bekanta dig med ceremoniarbete. Under tredje gradens utbildning kommer du få möjlighet att fördjupa det ceremoniella arbetet med syfte att se in i ditt eget mörker.

(Du måste inte ha gått Grad 2 för att delta i Grad 3, däremot behöver du ha gått grundutbildningen för att förstå hur vi tar oss vidare framåt.)

För att förstå sig själv och världen behöver man gå in i sina mörkaste vrår och finna den fulla potentialen inom sig själv. Här finns ofta bortglömda krafter att hämta för att utvecklas. Krafter som inte alla inser finns inom oss som hjälp och stöd hela tiden.
Genom kunskap blir vi upplysta och vi praktiserar genom olika ritualer för att ta upp det gömda i ljuset. När vi får tillgång till alla våra sidor har vi möjlighet att gå vidare som mera hela människor och kan därigenom göra mera konstruktiva saker både för oss själva och andra.
Genom ritualer tar vi kontakt med vår egen mörkerkraft och allierar oss med den rena ursprungskraften för att konstruktivt föra det magiska arbetet framåt.
Detta är en kraftfull och djupgående kurs som kan öka din kraft på alla områden – välkommen!

Din investering blir 4500:-
varav anmälningsavgift 1000:-, resterande betalas enligt överenskommelse

Ingår; fika, frukt och kursmaterial
Lunch ordnas själv

Efter godkänd initiering uppgraderas du till tredje gradens präst/prästinna inom Heimdalls PrästinneOrden (din stola från första graden får ännu ett gradmärke) och du diplomeras som ljusarbetare.

Anmälan till osterlenhaxan@gmail.com eller 0706-988 885