Tredje Graden i HPO

Tredje Graden
Djupt inre arbete

22 – 23 April
och
20 – 21 Maj

10-17

på Vallbyvägen 16
i Hammenhög

Räds du mörkret? Då är denna utbildning något för dig.
Här kommer du att förstå att mörkret endast döljer det du ännu inte accepterar hos dig själv.
Under denna utbildning kommer du få möjlighet att fördjupa din inre utveckling med syfte att se in i ditt eget mörker utan rädslor och ta fram din yttersta potential.

För att förstå sig själv och världen behöver man gå in i sina mörkaste vrår och finna den fulla potentialen inom sig själv. Här finns ofta bortglömda krafter att hämta för att utvecklas. Krafter som inte alla inser finns inom oss som hjälp och stöd hela tiden.
Genom kunskap blir vi upplysta och vi praktiserar genom olika ritualer för att ta upp det gömda i ljuset. När vi får tillgång till alla våra sidor har vi möjlighet att gå vidare som mera hela människor och kan därigenom göra mera konstruktiva saker både för oss själva och andra.
Genom ritualer tar vi kontakt med vår egen mörkerkraft och allierar oss med den rena ursprungskraften för att konstruktivt föra det magiska arbetet framåt.
Detta är en kraftfull och djupgående kurs som kan öka din kraft på alla områden vare sig du gör det endast för din egen skull eller i syfte att bli en bättre terapeut eller ceremonihållare.

Din investering blir 4500:-
(Från och med 2024 är avgiften 5000:-)
varav anmälningsavgift 1000:-, resterande betalas enligt överenskommelse

Ingår; fika, frukt och kursmaterial
Lunch ordnas själv

Om du tidigare har gått HPOs grundutbildning så kommer du efter godkänd initiering att uppgraderas till tredje gradens präst/prästinna inom Heimdalls PrästinneOrden och din stola från första graden får ännu ett gradmärke.

Anmälan till osterlenhaxan@gmail.com eller 0706-988 885