Heimdalls Prästinneutbildning – Grundkurs

År 2022 kommer det att bli två olika tillfällen
att gå grundutbildningen antingen

30 Maj – 5 Juni
eller
20-26 Juni

Vallbyvägen 16
i Hammenhög

Välkommen till en magisk vecka i Skåne!

Under denna vecka kommer du att under avslappade former och i natursköna omgivningar få återta möjligheten att samverka med Moder Jord och Fader Himmel och alla krafter däremellan.

Från början tänkte jag att denna kurs skulle handla om häxans väg och det shamanistiska perspektivet på tillvaron. Men jag har under åren förstått att det egentligen handlar allra mest om vår egen utveckling. För endast inifrån var och en av oss har vi möjligheten att växa oss ur allsköns skapade föreställningar och äntligen hitta tillbaka till oss själva.
Detta blir sålunda basen för allt energiarbete.

Vi tittar på olika hjälpmedel vi kan använda för att förstärka våra intentioner som exempelvis färger, örter, eteriska oljor och stenar. Du lär dig samverka med årstider, månen och solen och hur du kan vända bort negativa krafter utan att det vare sig kränker någons integritet eller att du ingriper i någons ödesväv.
Genom gamla riter och kunskap om de olika cykler som påverkar oss har vi möjlighet att förstå och arbeta på djupet med vad som är orsaken till hur saker och ting förhåller sig.
Detta gör vi med stor respekt för processen som är olika för olika individer.
Vi lär oss använda talismaner, runor och ser hur gamla ritualer kan hjälpa till i både vår egen och andras helandeprocess.
Efter att ha gått denna spännande och utvecklande grundkurs har du möjlighet att initieras som Första Gradens Prästinna vilket innebär att du öppnat den Första Porten till den magiska kunskapen.
Det innebär att nu har lärt dig använda flera viktiga nycklar för att hela alla dina relationer och skapa magi i ditt och andras liv.
Därefter har du möjlighet att vidareutbilda dig inom Heimdalls tradition även i Grad 2, 3 och 4.
Självklart har vi även män inom Heimdalls Prästinneorden även om de oftast kallar sig magiker eller präster istället för prästinnor.
Välkommen till en magisk gemenskap!

Vi samlas på en måndag klockan 13 och skiljs åt följande söndag klockan 13
Undervisning sker – såväl inomhus som utomhus – från cirka 9-18 övriga dagar.
Under tisdag kväll – för er som ska gå sista veckan i juni – håller vi sommarsolståndsceremoni med andra prästinnor och magiker från Heimdalls Prästinneorden vilket blir väldigt speciellt. Här får ni alltså även möjlighet att träffa andra som vandrat samma väg som den ni nu påbörjar.

Allt kursmaterial ingår
Kostnad 7 000:-
varav 2 000:- i anmälningsavgift för att säkra platsen
Max 9 deltagare

Möjlighet för övernattning på plats finnes för 3 personer i separata rum till en kostnad av 1 000:-
Frukost och sängkläder ingår
I övrigt rekommenderar jag varmt Södergårda Östra Bed & Breakfast i Hammenhög där fler av mina elever bott tidigare. Det finns naturligtvis många ställen att bo på här på Österlen, men tänk på att de bästa ställen blir snabbt fullbokade.

Kontakta mig för intresseanmälan och frågor
osterlenhaxan@gmail.com

Anmälningsavgift

För att säkra din plats behöver du betala anmälningsavgift. Anmälan är bindande från och med 20210430. Därefter kan återbetalning ske endast i särskilda fall. Skulle kursen bli inställd av mig återbetalas självklart hela likviden utan dröjsmål.

SEK 2,000.00


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s