Heimdalls Prästinneutbildning – Grundkurs

under 4 helger
30 September – 1 Oktober
28 – 29 Oktober
18 – 19 November
9 – 10 December


hos Österlenhäxan
Vallbyvägen 16
i Hammenhög

Välkommen till en magisk utbildning i Skåne!

Under denna kurs kommer du att under avslappade former och i natursköna omgivningar få återta möjligheten att samverka med Moder Jord och Fader Himmel och alla krafter däremellan.

Från början tänkte jag att denna kurs skulle handla om häxans väg och det shamanistiska perspektivet på tillvaron. Men jag har under åren förstått att det egentligen handlar allra mest om vår egen utveckling. För endast inifrån var och en av oss har vi möjligheten att växa oss ur allsköns skapade föreställningar och äntligen hitta tillbaka till oss själva.
Detta blir sålunda basen för allt energiarbete.

Vi tittar på olika hjälpmedel vi kan använda för att förstärka våra intentioner som exempelvis färger, örter, eteriska oljor och stenar. Du lär dig samverka med årstider, månen och solen och hur du kan vända bort negativa krafter utan att det vare sig kränker någons integritet eller att du ingriper i någons ödesväv.
Genom gamla riter och kunskap om de olika cykler som påverkar oss har vi möjlighet att förstå och arbeta på djupet med vad som är orsaken till hur saker och ting förhåller sig.
Detta gör vi med stor respekt för processen som är olika för olika individer.
Vi lär oss använda talismaner, runor och ser hur gamla ritualer kan hjälpa till i både vår egen och andras helandeprocess.
Efter att ha gått denna spännande och utvecklande grundkurs har du möjlighet att initieras som Första Gradens Prästinna vilket innebär att du öppnat den Första Porten till den magiska kunskapen.
Det innebär att nu har lärt dig använda flera viktiga nycklar för att hela alla dina relationer och skapa magi i ditt och andras liv.
Därefter har du möjlighet att vidareutbilda dig inom Heimdalls tradition även i Grad 2, 3 och 4.
Självklart har vi även män inom Heimdalls Prästinneorden även om de oftast kallar sig magiker eller präster istället för prästinnor.
Välkommen till en magisk gemenskap!

Varje kursdag börjar klockan 10 och slutar klockan 17.

Allt kursmaterial ingår
Kostnad 9000:-
(Från och med 2024 är kursavgiften 10.000:-)
varav 2 000:- i anmälningsavgift för att säkra platsen

Det finns möjlighet för övernattning på plats för 3 personer i separata rum till en kostnad av 250:- per natt
Frukost, sängkläder och handdukar ingår
Det finns många ställen att bo på här på Österlen, men tänk på att de bästa ställen blir snabbt fullbokade och några har stängt under vintern så kolla runt i tid.

Kontakta mig för intresseanmälan och frågor
osterlenhaxan@gmail.com

Anmälningsavgift

För att säkra din plats behöver du betala anmälningsavgift. Anmälan är bindande och eventuell återbetalning kan ske endast i särskilda fall. Skulle kursen bli inställd av mig återbetalas självklart hela likviden utan dröjsmål.

SEK 2,000.00


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s