Behandlingar

Chaku Qi

KenkoTouch

Trumhealing

18451356_2300880886803836_6615753115429462471_o

 Chaku Qi

Chaku Qi är en behandlingsform som baserar sig på chakrasystemet och meridiansystemet.
Med basen som akupressör utgår jag från olika akupunkter längs de 12 huvudmeridianerna och lägger händerna på, trycker och masserar lätt medan du ligger fullt påklädd på en bekväm massagebänk.
(Om du har svårt att ligga går behandlingen att få sittandes)
Eftersom jag arbetar intuitivt kan behandlingarna se lite olika ut för just ditt välbefinnande.

Feedback från en klient;

”Prova detta! Jag provade häromdagen och det var helt underbart! Hade haft en intensiv dag men kände att jag blev riktigt avslappnad efter bara en liten stund. Jag kunde känna hur energin började flöda i hela kroppen och fortfarande känner jag mig definitivt mer balanserad! Händelser i livet som tidigare hade gjort mig orolig och upprörd tar jag nu mycket lättare.”
Katrin

Din investering;
800:- för 60 minuters behandling
400:- för 30 minuters behandlingKenkoTouch

KenkoTouch är ett behagligt och effektivt sätt att arbeta med spända muskler med hjälp av lätt beröring och magnetterapi. Denna terapiform riktar sig främst till dig som har ett problemområde som vi arbetar med specifikt.
Många känner en omedelbar lättnad av spänningarna endast efter ett par minuters behandling av denna pulserande, vibrerande patenterade DynaFlux® magnetteknik som används för att nå djupare ned i vävnaden.
Därefter arbetar jag med lätta tryck på akupunkturpunkterna runt det behandlade området för att öka avslappningen ytterligare.
OBS; Om du använder en elektronisk medicinsk apparat t.ex. en pacemaker, har ett kirurgiskt implantat som är känsligt för magnetism, är i första trimestern av graviditet eller har andra hälsoproblem, rådgör alltid med en läkare innan behandlingen.
Din investering:
400:- för 30 minuters behandling 


foto Joi Grinde

Trumhealing

Trumman är ett av människans  äldsta instrument. Den har använts över hela världen sedan urminnes tider både till dans, meditation och helande kraft.
Kanske får du bilder, minnen som kommer upp eller bara tycker att det är behagligt när du ligger bekvämt och avslappnat på bänken medan jag trummar för att få dina celler att minnas sitt ursprungliga syfte.

Naturligtvis känner vi olika för denna speciella vibration som flödar genom kroppen och möjligen är du en av alla de som tycker att det är alldeles fantastiskt att bara ”vara i flödet” under de cirka 20 minuter som behandlingen tar.
Om du är känslig för ljud kan det vara bra att ha med öronproppar.

Din investering;
300:- för 20 minuters behandling

FisterraVid ett besök hos mig vore jag tacksam ifall du i möjligaste mån kunde hålla den tid vi kommit överens om. Detta för att jag vill respektera både klienten före och klienten efter dig så att ingen blir störd.

Jag tackar för denna hänsyn och kommer att göra allt för att även visa dig densamma.
Inget av det som framkommer under vårt möte kommer att föras vidare till tredje part.
Du kan känna dig helt lugn med att innehållet av mötet stannar mellan oss.För frågor, kontakta mig;