Behandlingar

Chaku Qi

Chaku Qi med vibrationsbad

Trumhealing


Chaku Qi

Chaku Qi är en behandlingsform som baserar sig på chakrasystemet och meridiansystemet.
Med basen som akupressör utgår jag från olika akupunkter längs de 12 huvudmeridianerna och lägger händerna på, trycker och masserar lätt medan du ligger fullt påklädd på en bekväm massagebänk.
(Om du har svårt att ligga går behandlingen att få sittandes)
Eftersom jag arbetar intuitivt kan behandlingarna se lite olika ut för just ditt välbefinnande.

Feedback från en klient;

”Prova detta! Jag provade häromdagen och det var helt underbart! Hade haft en intensiv dag men kände att jag blev riktigt avslappnad efter bara en liten stund. Jag kunde känna hur energin började flöda i hela kroppen och fortfarande känner jag mig definitivt mer balanserad! Händelser i livet som tidigare hade gjort mig orolig och upprörd tar jag nu mycket lättare.”
Katrin

Din investering;
800:- för 60 minuters behandling


Chaku Qi med vibrationsbad

Vill du ha den lyxigaste behandlingen jag erbjuder så får du Chaku Qi med en halv timmes vibrationsbad efteråt med trumma, skallror och koshi. Har du någon gång gått på meditation med trumman, skallror eller de härligt klingande koshiklockorna så vet du redan att dessa vibrationer upplevs som väldigt avslappnande och behagliga.
Enligt min erfarenhet så verkar dessa instrument på ett mycket effektivt sätt för att lösa spänningar både fysiskt och känslomässigt. Ingen behandling blir den andre riktigt lik utan jag använder intuitivt det som känns rätt vid tillfället. Kanske är det mer av det ena eller mer av det andra, det får vi helt enkelt se när du är här.

Din investering;
1000:- för 90 minuters behandling


Trumhealing

Trumman är ett av människans  äldsta instrument. Den har använts över hela världen sedan urminnes tider både till dans, meditation och helande kraft.
Kanske får du bilder, minnen som kommer upp eller bara tycker att det är behagligt när du ligger bekvämt och avslappnat på bänken medan jag trummar för att få dina celler att minnas sitt ursprungliga syfte.

Naturligtvis känner vi olika för denna speciella vibration som flödar genom kroppen och möjligen är du en av alla de som tycker att det är alldeles fantastiskt att bara ”vara i flödet” under de cirka 20 minuter som behandlingen tar.
Om du är känslig för ljud kan det vara bra att ha med öronproppar.

Din investering;
300:- för 20 minuters behandling

 Vid ett besök hos mig vore jag tacksam ifall du i möjligaste mån kunde hålla den tid vi kommit överens om. Detta för att jag vill respektera både klienten före och klienten efter dig så att ingen blir störd.

Jag tackar för denna hänsyn och kommer att göra allt för att även visa dig densamma.
Inget av det som framkommer under vårt möte kommer att föras vidare till tredje part.
Du kan känna dig helt lugn med att innehållet av mötet stannar mellan oss.

I det fall du inte kan komma på inbokad tid ber jag dig avboka snarast möjligt så att annan klient kan få den lediga tiden. Om du ändå inte infinner dig vid avtalad tid och inte har avbokat så faktureras du för halva priset av en behandling.För frågor, kontakta mig;