Konsultationer

Söker du större klarhet i vad som sker i ditt liv?
Vill du finna nya vägar och styrka för att ta dig vidare från något du inte trivs med?
Ibland kan det vara skönt att någon annan ser och bekräftar det du redan vet eller rent av ser något du inte har tänkt på tidigare.

Kanske vill du gå in i djupare samtal för att ta fram dina egna dolda resurser. Jag möter dig där du är här och nu och tillsammans kan vi öppna dörrar så att du kan se din egen kraft. För det är alltid du som är Mästaren i ditt liv. Därför erbjuder jag dig ett kreativt samtal där vi utgår från just Dig och hur du når din egen kunskap.

Witch

Konsultation 1 eller 1,5 timme
Många gånger räcker det med ett samtal för att se vad som kan föra dig framåt på ett konstruktivt vis. Då arbetar jag oftast med runor som är mitt favoritredskap för att se det som inte är uttalat. Efteråt kan vi tillsammans bena ut vad du skulle kunna göra för att lättare komma till det du önskar.

Coaching / Samtalsterapi / Individuell utbildning
Det finns även möjlighet att förbetala 10 timmar till rabatterat pris – gäller alltså ENDAST vid förbetalning – om du vill gå in i djupare kreativa samtal om du känner att du vill arbeta med din egen personliga utveckling med just mitt stöd.
Dessa 10 timmar kan även användas till individuell utbildning exempelvis inom Runmagi, Magi eller Mediumskap. Vi formar tiden till precis vad du behöver.

Din investering;


1 timmes konsultation 800:-

1,5 timmes konsultation 1000:-

10 timmars coaching 4500:-


Vid ett besök hos mig vore jag tacksam ifall du i möjligaste mån kan hålla den tid vi kommit överens om. Detta för att jag vill respektera både dig och klienten före och efter dig så att ingen blir störd. Jag tackar för denna hänsyn och kommer att göra allt för att även visa dig densamma.
Inget av det som framkommer under vår sittning kommer att föras vidare till tredje part. Du kan känna dig helt lugn med att innehållet av samtalet stannar mellan oss.


För frågor, kontakta mig;