Kreativa samtal

Söker du större klarhet i vad som sker i ditt liv?
Vill du finna nya vägar och styrka för att ta dig vidare från något du inte trivs med?
Ibland kan det vara skönt att någon annan ser och bekräftar det du redan vet eller rent av ser något du inte har tänkt på tidigare.

Kanske vill du gå in i djupare samtal för att ta fram dina egna dolda resurser. Jag möter dig där du är här och nu och tillsammans kan vi öppna dörrar så att du kan se din egen kraft. För det är alltid du som är Mästaren i ditt liv. Därför erbjuder jag dig ett kreativt samtal där vi utgår från just Dig och hur du når din egen kunskap. Detta samtal tar 1,5 timme.
Din investering blir 1000:-

Många gånger räcker det med ett samtal för att se vad som kan föra dig framåt på ett konstruktivt vis. Om du vill gå in i djupare kreativa samtal med just mitt stöd erbjuder jag dig möjligheten att komma 5 eller 10 timmar till rabatterat pris uppdelat på flera tillfällen. De rabatterade priserna gäller ENDAST vid förskottsbetalning. Dessa timmar kan även användas till individuell utbildning exempelvis inom Runmagi, Magi eller Mediumskap. Vi formar tiden till precis vad du behöver.
Din investering för 5 timmar blir 3200:-
Din investering för 10 timmar blir 6000:-


Vid ett besök hos mig vore jag tacksam ifall du i möjligaste mån kan hålla den tid vi kommit överens om. Detta för att jag vill respektera både dig och klienten före och efter dig så att ingen blir störd. Jag tackar för denna hänsyn och kommer att göra allt för att även visa dig densamma.
Inget av det som framkommer under vår sittning kommer att föras vidare till tredje part. Du kan känna dig helt lugn med att innehållet av samtalet stannar mellan oss.

I det fall du inte kan komma på inbokad tid ber jag dig avboka snarast möjligt så att annan klient kan få den lediga tiden. Om du ändå inte infinner dig vid avtalad tid och inte har avbokat så faktureras du 500:-


För frågor, kontakta mig;