Ännu flera stunder

Igår satt vi än en gång hos trollkarlen Fran på hans hamburgerbar i Porriño. Än en gång fick vi magknip av skratt av alla borttrollade mynt och kort som dök upp på fel ställen och hans förvånade ”Increible!” efter varje trollkonst.

Nöjda gick vi till härbärget och somnade gott. Så gick vi då in till Redondela som var dagens mål. Och på grund av att jag gick kanske femtio meter för långt så mötte jag än en gång den sötaste nunnan jag någonsin sett som jag pratade så mycket med när jag var här med gruppen förra året – vilket glädjande möte!!!

Det är bra att ibland gå fel, då kan man hamna alldeles rätt 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s